The Private Travel Agent

Meer Tijd - Meer aandacht - Meer Privacy

En toch niet duurder!

Zeilvakantie in de Ionische Zee aan boord van de Chocolate Bay.

Dromen van zeilen?

 

Wat is er mooier dan met bolle zeilen vooruit te worden gedreven op een zonovergoten azuurblauwe zee? Dolfijnen vergezellen de sneeuwwitte catamaran op haar tocht door de Ionische Zee. Ik hoor het al. Blijven dromen. Dit is toch niet te betalen! Zo’n vakantie kost stukken van mensen.

Laat me je gelukkig maken. Dit is geen vakantie die enkel is weggelegd voor Russische Oligarchen. Een zeilvakantie aan boord van de Chocolate Bay is al mogelijk vanaf € 1195 voor 7d/6n. En daar is al heel wat bij inbegrepen.

 

De Chocolate Bay is een drijvende vakantiebestemming waarmee je van de ene verbazing in de andere valt. Lekker lui op het dek zonnen? Of toch maar iets sportiever? Alles kan en jij beslist. Zeilen op twee rompen is een unieke ervaring en biedt een optimale stabiliteit en comfort. Je verblijft in aparte kajuiten compleet met douche en toilet. Daarnaast is er het gemeenschappelijk salon met panoramisch uitzicht over zee. Zo kun je ofwel in alle privacy of met de andere opvarenden in volle harmonie genieten van een luxe zeilvakantie aan boord van deze catamaran.

 

Er wordt gestreefd naar het allerbeste wat deze zeilvakantie kan bieden: ontspanning, rust, gastronomie, sport (waterski, surfen, snorkelen ...) avontuur, cultuur, ontdekking en bezoeken.

 

De thuishaven van de Chocolate Bay is Gouvia Marina op Corfu. Het is een ideale uitvalbasis om een schare aan Griekse eilandjes zoals Paxos, Anti-Paxos, Kefalonia en Zakyntos te bezoeken. Dit kun je combineren met trips naar prachtige aanlegplaatsen op het Griekse vasteland zoals Lefkas, Preveza, Parga waar je kunt kennis maken met de schitterende Griekse keuken en het bruisende nachtleven.

 

Deze zeilvakantie is een adembenemende afwisseling van zon, zee, wind en eilanden met talloze prachtige baaien, grotten, onbezoedelde stranden en pittoreske haventjes waar de tijd bleef stil staan.

 

Deze zeilvakantie is ook de ideale huwelijksreis!

 

Een huwelijksreis mag meer zijn dan een gewone vakantie! De dagen na de bruiloft zijn de bijzonderste dagen van jullie leven. Innig samen zijn en genieten. Het begin van jullie leven samen...

Na alle werk en spanning die aan een huwelijksfeest voorafgaan, zijn jullie wel aan volledig ontspannen en genieten toe.

 

Waar kan dat beter dan aan boord van een luxueus zeilschip op een zonovergoten Middellandse Zee, waar u iedere dag van een ander uitzicht geniet, waar u kunt wandelen op hagelwitte zandstranden en zwemmen in kristalhelder water? Flaneren in wit en blauw geschilderde havenstadjes met leuke plaatselijke winkeltjes en gezellige terrasjes onder druivenranken. De luxe om zelf je dag in te delen... Een mooier begin van deze nieuwe fase in jullie leven dan te worden verwend op je eigen luxe privé-zeiljacht is moeilijk denkbaar

Wat is inbegrepen?

о Schipper о Hostess о Tender о Havengelden о Waterski о Surfplank

о Snorkelen о Brandstof о Shuttle о Ontbijt о Lunch о dranken aan boord

 

Wat is nog extra?

о de vluchten о hotel overnachtingen voor en na de zeilvakantie

о eventuele verzekeringen (annulering- en/of bijstandverzekering)

о maaltijden niet voorzien in het programma о onkosten van persoonlijke aard

Koningslaan 36 b31 - 3de Verd.- 8300 Knokke-Heist

Tel: 050621052 - E-mail: rufin@paradise.be - Erkenning 1997

Wat is er mooier dan met bolle zeilen vooruit te worden gedreven op een zonovergoten azuurblauwe zee? Dolfijnen vergezellen de sneeuwwitte catamaran op haar tocht door de Ionische Zee. Ik hoor het al. Blijven dromen. Dit is toch niet te betalen! Zo’n vakantie kost stukken van mensen.