The Private Travel Agent

Meer Tijd - Meer aandacht - Meer Privacy

En toch niet duurder!

WIE ben ik en WAT doe ik?

 

Ik kan terugvallen op een kleine veertig jaar ervaring in de reiswereld. Eerst in het buitenland, later bij een touroperator en nu al meer dan dertig jaar als reisagent in hart en nieren.

Je kunt bij me terecht voor het plannen en reserveren van je rondreis, zonvakantie, cruise of zakenreis. Staat jouw vakantiewens niet in een brochure, dan stel ik ze zelf op je eigen maat samen. De job van een echte reisagent begint bij de laatste bladzijde van de brochure.

 

Het lijkt aanlokkelijk om je tickets en verblijf op het NET te reserveren. Maar heb je er al bij stilgestaan hoeveel tijd dit kost? En wat als er problemen opduiken? Dan is het handig als je op iemand kunt terugvallen die het  dossier kent en meteen de nodige maatregelen kan nemen om het euvel ofwel op te lossen of die de schade kan beperken.

 

Waarom "The Private Travel Agent"?

 

Jouw vakantie is waardevol. Het is die tijd van het jaar dat je uit de dagelijkse werkelijkheid ontsnapt. Een korte periode 'kwali'tijd' waarin je met je partner en/of kinderen kunt samen zijn en dingen beleven. Dit is te belangrijk om aan het toeval over te laten. De vakantie begint met de planning. Maar in een traditioneel reisbureau kan dit knap lastig zijn. Om de haverklap rinkelt de telefoon, komen er klanten binnengelopen die "snel" een brochure vragen (zonder er erg in te hebben dat ze een heel persoonlijk contact verstoren). Of er zitten personen (al dan niet ongeduldig) te wachten om bediend te worden en ondertussen de conversatie volgen en meteen op de hoogte zijn van uw vakantieplannen en budget. Om dan nog te zwijgen over die, die het nodig achten om zich in het gesprek te mengen en ongevraagd hun eigen advies te geven.

 

Deze situatie komt vrijwel iedereen bekend voor. Vroeger was er geen alternatief. De wet bepaalde dat een "reisbureau" een effectieve kantoorruimte beschikbaar moest hebben die vrij toegankelijk was voor het publiek. Dit is nu anders. Ik besloot om de "winkel" te sluiten en voortaan van huis uit en na afspraak te werken. In één klap werden alle bovenstaande ongemakken opgelost. Ik maak tijd voor je. Ik heb meer aandacht voor je vakantiewensen. Er is niemand die ons stoort met het plannen van je vakantie of zit te luistervinken.

 

Welkom in het concept van "The Private Travel Agent".

Koningslaan 36 b31 - 3de Verd.- 8300 Knokke-Heist

Tel: 050621052 - E-mail: rufin@paradise.be - Erkenning 1997