The Private Travel Agent

Meer Tijd - Meer aandacht - Meer Privacy

En toch niet duurder!

Cruise Vakanties!

 

Een cruise vakantie is één van de meest complete vakantie belevenissen. De tijd dat een cruise enkel voor een gegoede elite van hogere leeftijd was, is al lang voorbij. De moderne cruiseschepen hebben alles aan boord om er voor te zorgen dat je je geen moment verveelt op zee. 's Avonds heb je keuze uit diverse activiteiten van shows van wereldklasse zoals bv Cirque du Soleil tot een klassiek recital. Veel van de grotere cruiseschepen bieden ook heel wat sportmogelijkheden aan zoals schaatsbanen, surf simulators, klimmuren etc. Voor families met kinderen wordt er gezorgd dat het jonge volkje zich kan amuseren. Iedere dag kun je een andere bestemming verkennen..

 

Cruise schepen heb je in alle maten en gewichten, van jachten met 50 passagiers tot mastodonten die bijna 5000 passagiers met zich meevoeren. Als je wegwijs wil worden in de wereld van het cruise gebeuren kun je heel veel informatie halen uit de nieuwe editie van "Welkom aan Boord" die wordt uitgegeven door mijn vaste en vertrouwde cruise leverancier.

Een cruise vakantie is ook super relax.

 

Maar door het grote aanbod kan het kiezen van een cruise wel wat stressy zijn. Laat je daarom door mij adviseren. Ik ken het aanbod van rederijen en hun schepen. Laat je niet vangen door aanbevelingen van vrienden. Hun idee van vakantie beleving komt niet noodzakelijk overeen met de jouwe. Goed advies is bijgevolg cruciaal. Met bijna 25 jaar specialisatie in cruises ken ik er wel mijn weg in. Denk je aan cruisen? Contacteer mij!

 

Hieronder vind je een kleine bibliotheek aan actuele cruise brochures. Klik op de brochure kaft om te beginnen met dromen. De onderstaande chat knop is een directe lijn om me te contacteren. bij "offline" kun je een bericht achterlaten.

Koningslaan 36 b31 - 3de Verd.- 8300 Knokke-Heist

Tel: 050621052 - E-mail: rufin@paradise.be - Erkenning 1997